Categoriën

Archief

Met Winnyroodnoot in A-kader!

Zojuist is op de site van de KNHS het bericht verschenen dat ik met Winny ben opgenomen in het A-kader. Omdat ik tijdens de wedstrijd in Oostenrijk voor de 2e keer boven de 66% heb gescoord wist ik wel dat het eraan zat te komen, maar ik had er zelf nog niets over gehoord. Internet was weer eens sneller dan de post…  Zie hier het volledige bericht op de site van de KNHS.

Ter verduidelijking, om in het A- of B kader te worden opgenomen moet je tijdens twee verschillende wedstrijden een bepaald percentage scoren. Om in het B-kader opgenomen te worden moet je in grade II twee keer boven de 63% scoren, voor het A-kader twee keer boven de 66%. Voor grade III en IV is dat 62% voor het B- en 65% voor het A kader.

Met Triumph heb ik nog één score van boven de 66% nodig om ook met hem in het A-kader te worden opgenomen. De eerstvolgende mogelijkheid hiervoor is tijdens de observatiewedstrijd in Lunteren op 18 Juli.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.