Categoriën

Archief

Sponsoring

Het beoefenen van topsport, met name op internationaal niveau, kost erg veel geld. In het verleden werd een deel van de kosten vergoedt door de Nederlandse Bond voor Aangepast Sporten (Nebas). Met de overgang naar de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) zijn de vergoedingen nog verder  ingeperkt, terwijl de eisen die aan de sporters gesteld worden steeds hoger worden. Zo was het in 2009 om in aanmerking te kunnen komen voor het EK verplicht om een wedstrijd in België en Oostenrijk te rijden. Met name die laatste was een erg kostbare onderneming.

Het is bijna onmogelijk om nog op het hoogste niveau te presteren zonder ondersteuning, en daarom ben ik ook op zoek naar personen of bedrijven die mij willen ondersteunen, in welke vorm dan ook. Dit hoeft dus niet persé financieel te zijn. Mocht u hier ideeën over hebben kunt u contact opnemen via de contact pagina.

Op dit moment wordt ik ondersteund door een aantal sponsoren, waar ik zeer dankbaar voor ben, en ik wil deze hier dan ook graag noemen:

[Not a valid template] DVB Foundation. Dankzij de DVB Foundation kan ik niet alleen een nieuwe kür laten maken voor twee paarden richting de Paralympics van Londen, maar zij voorzien ook in het budget om deze kür tijdens internationale wedstrijden uit te proberen en waar nodig aan te laten passen. Op die manier kan ik wanneer ik geselecteerd wordt voor Londen daar vlammen met een perfect passende kür.

 

 

 

[Not a valid template] [Not a valid template]

Familie Hazenberg, Liempde. Zij hebben het speciaal voor Winny en mij op maat gemaakte zadel beschikbaar gesteld. Met dit zadel heb ik een veel betere balans op het paard en doordat het op maat is gemaakt ligt het ook perfect op Winny. Een goed passend zadel is natuurlijk ontzettend belangrijk voor zowel ruiter als paard, en ik ben dan ook erg blij dat ik deze mogelijkheid heb gekregen. Harrie en Marjo rijden zelf ook fanatiek en ze lessen eveneens al jaren bij Miranka.

 

 

[Not a valid template]Hotra Trailers B.V., Rijssen. Dankzij Hotra maak ik sinds de Paralympics van Athene gebruik van een luxe volpolyester trailer, en kan ik veilig met zowel paard als alle bijbehorende spullen op pad.

Stal Roelofs, Den Ham. Roelofs sponsort mij al sinds de voorbereidingen op de Paralympics van Sydney in 2000, en heeft mij ook daarna nog zeer regelmatig geholpen.