Categoriën

Archief

Medaillekast bijgevuld

[Not a valid template]Net zoals één van mijn ‘favoriete’ bezigheden voor een internationale wedstrijd het inpakken van de zadelkist is, heeft mijn moeder er één na afloop van een internationaal kampioenschap: de medaille ophangen in onze medaillekast :-). En gelukkig voor haar ben ik tot nu toe altijd met minimaal één medaille thuisgekomen. De medaille van het afgelopen EK (in het midden bovenin op de foto) is nummer dertien dus zo langzamerhand begint het behoorlijk vol te raken, en het was dan ook een behoorlijk gefriemel om een plekje vrij te maken.

De vier gouden medailles onderin heb ik gewonnen tijdens het Engels Open in 2000 waar ik de individuele proef, de kür op muziek, het overall klassement en de landenwedstrijd won met het team, die zijn dus helaas niet van een internationaal kampioenschap.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.