Categoriën

Archief

Wedstrijd Emmeloord

[Not a valid template]Vandaag werd in Emmeloord de eerste wedstrijd van de KNHS ParaEquestrian Cup verreden, een wedstrijd die ik om een wat vreemde reden niet snel zal vergeten. De voorbereidingen gingen vandaag prima en we vertrokken ruim op tijd vanuit Liempde richting Emmeloord. Blijkbaar was ik ondanks het uur extra vannacht toch niet helemaal uitgeslapen, want bij het opzadelen kwam ik tot de conclusie dat mijn rijlaarzen op stal achter gebleven waren.

Met de nodige moeite en hulp lukte het gelukkig toch om aan de start te verschijnen, maar het was niet bepaald ideaal om zo te moeten rijden. Mede daardoor slopen er ook wat kleine foutjes in de proef. Er zaten geen grote haperingen in maar het was het allemaal net niet, en ik eindigde als tweede achter Yvette van Geenen met Uzarro. In grade III ging de overwinning naar Glasten Krapels en Matador, in grade IV won Frank Hosmar met Tiësto.

De volgende wedstrijd is op 15 november in Lunteren. De beste combinaties over beide wedstrijden uit iedere grade zijn verzekerd van een startplaats tijdens Jumping Indoor Maastricht. Daarnaast kan bondscoach Jeannette Wolfs nog 5 wildcards uitdelen.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.