Categoriën

Archief

Sanne Voets opgenomen in A kader

De KNHS heeft een persbericht gepubliceerd waarin gemeld wordt dat Sanne Voets met haar paard Vedet is opgenomen in het A kader. Dit n.a.v. de resultaten van de wedstrijd in Liempde afgelopen zondag. Er werd daar in het algemeen goed gepresteerd want er werden ook meerdere B kader scores behaald, onder andere door mijzelf met Ravel. Hierdoor wordt ik bij een score van meer dan 65% tijdens de eerstvolgende wedstrijd in Uden met hem opgenomen in het B kader.

Sanne Voets in A- kader Para Equestrian Dressuur

19 februari 2010

ERMELO (KNHS) – Op zondag 14 februari werd in Liempde een selectiewedstrijd van de KNHS-BMC Para Equestrian Cup verreden. Deze wedstrijd was tevens voor kadervorming. Amazone Sanne Voets pakte haar kans om met haar prestatie te promoveren naar het A- kader.

De 24-jarige Sanne Voets (Berghem) komt uit in Grade IV met het paard Vedet PB (v. Florestan I). Met een percentage van 70,31% in de Team Test eindigde ze op de tweede plaats. De overwinning in deze rubriek ging naar Glasten Krapels met het paard Matador, die al deel uitmaakt van het A kader.
In de Individuele Test die hierna volgde was Sanne Voets de sterkste. In Grade IV reed ze naar de overwinning met een percentage van 69.99%.

Met de al behaalde score in Emmeloord op 25 oktober jl. was de score in Liempde ruim voldoende om door bondscoach Jeannette Wolfs aan het A- kader te worden toegevoegd.

Actuele kadersamenstelling:

A-kader:
Gert Bolmer (Den Ham) – Triumph en Winnyroodnood
Yvette van Geenen (Ulft) – BMC Uzarro
Frank Hosmar (Haarle) – – Tiësto en Wallstreet Shuffle
Glasten Krapels (Halfweg) – Matador
Petra van de Sande (Nootdorp) – Toscane
Sanne Voets (Berghem) – Vedet PB

B-kader:
Joyce Oosten-Van Rhee (Bergen) – Let’s Go

Het is niet meer mogelijk om te reageren.