Categoriën

Archief

Trainingsweekend Academy Bartels

De KNHS heeft een persbericht op haar site geplaatst, over het trainings- en inspiratieweekend op 20 en 21 maart bij Academy Bartels. Op zaterdag zijn ook niet kaderleden van harte welkom om mee te kijken.

Trainings- en inspiratieweekend Para Equestrian bij Academy Bartels

5 maart 2010

Aangepast sporten

Op 20 en 21 maart 2010 organiseert Academy Bartels in samenwerking met de KNHS een trainings- en inspiratieweekend voor kaderleden van de Para Equestrian Dressuur. Dit weekend wordt ondersteund door de Rabobank en vindt plaats op de locatie van Academy Bartels te Hooge Mierde.
Graag bieden we iedereen de mogelijkheid om hier op zaterdag 20 maart bij aanwezig te zijn. Een geweldige kans voor geclassificeerde ruiters die eens willen meekijken bij de trainingen van kaderleden en Academy Bartels eens van dichtbij willen zien.

Het programma begint 20 maart (onder voorbehoud) om 09.30 uur met de ontvangst van kaderleden en genodigden. Dit weekend zal geopend worden door Maarten van der Heijden, technisch directeur van de KNHS, gevolgd door een inleiding door Rolstoelbasketballer René Martens. Tijdens deze dag worden de kaderleden van de Para Equestrian Dressuur getraind door internationaal dressuur amazone en A- kaderlid Imke Schellekens-Bartels of bondscoach dressuur jeugd Tineke Bartels. Tevens zal er een clinic verzorgd worden door een van beide amazones over de training en scholing van een dressuurpaard. Zondag 21 maart volgt een besloten programma voor alleen de kaderleden.

Wie kan zich aanmelden?
Ruiters die door middel van een classificatiekeuring bij Gehandicaptensport Nederland ingedeeld zijn in een grade van het aangepast sporten. Deelname is gratis.

Waar aanmelden?
Aanmelden kan door het inschrijfformulier volledig in te vullen en te mailen naar aangepastsporten@knhs.nl . Alleen ruiters/amazones die zich aangemeld hebben met het inschrijfformulier kunnen hiervoor in aanmerking komen. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en daarom geldt VOL=VOL. De dag is in principe alleen bedoeld voor ruiters/amazones. Mocht het vanwege je lichamelijke beperking niet mogelijk zijn om zonder begeleider te komen, dan kan dit op het inschrijfformulier aangegeven en gemotiveerd worden.
De deelnemers ontvangen van de KNHS een bevestiging met daarbij het definitieve programma. Aanmelden kan tot dinsdag 16 maart 2010.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.