Categoriën

Archief

‘Hengstenshow’ Stal Romik’s Hof

Omdat Ravel in februari niet op de keuring van het Groninger paard in Tolbert was te zien, was er vandaag de gelegenheid om hem alsnog te komen bezichtigen op zijn en mijn thuisbasis, Stal Romik’s Hof in Sint Oedenrode. Ravel was inmiddels al herkeurd zodat hij beschikbaar blijft voor de dekdienst.

[Not a valid template] [Not a valid template]Nadat Miranka hem aan de hand had voorgesteld mocht ik met hem de kür op muziek rijden waarmee we wonnen op Indoor Brabant. De aankleding van en de mensen in de bak vond Ravel wel wat spannend waardoor de proef niet zo lekker liep als anderhalve week eerder. Dan is de bak thuis waar het anders is als anders toch spannender dan de Brabanthallen. Hierna zat de taak van Ravel voor vandaag erop en was het tijd voor een feestje in de kantine. Daar hadden mijn stalgenoten nog een aantal verrassingen voor mij in petto. Zo kreeg ik een hele mooie wedstrijdsjabrak en foto op canvas van mij en Ravel tijdens Indoor Brabant. Ook gaven mijn inmiddels trouwe sponsoren Harrie en Marjo Hazenberg een zeer welkome bijdrage.

[Not a valid template]Ik sta inmiddels alweer enige tijd met mijn paarden bij Stal Romik’s Hof, en de manier waarop ik gesteund wordt door iedereen is toch wel het vermelden waard. Hierbij mogen de eigenaren Toon en Nicole Vervoort zeker niet vergeten worden. Ik had vanaf het begin de mogelijkheid om te blijven overnachten, en binnen de kortste keren werd er zelfs een volledig geïsoleerde kamer gebouwd met alle benodigde voorzieningen. Hierdoor kan ik sport en werk blijven combineren en daar ben ik uiteraard erg dankbaar voor.

Ik wil iedereen van harte bedanken voor alle hulp en de leuke dag vandaag. Ik hoop dat we de goede start een vervolg kunnen geven gedurende de rest van het jaar, en wie weet ook begin oktober…

Het is niet meer mogelijk om te reageren.