Categoriën

Archief

Kalender BMC Centaur Cup compleet

De KNHS heeft de volledige kalender van de BMC Centaur Cup bekend gemaakt. Er zijn natuurlijk al twee selectiewedstrijden verreden en de eerste kwalificatiewedstrijd tijden Jumping Indoor Maastricht, nu is ook de rest van de kalender bekend. Voor zowel Jumping Amsterdam als Indoor Brabant worden weer twee selectiewedstrijden gehouden. De eerstvolgende is volgend weekend in Zuidwolde. De huidige weersomstandigheden helpen niet bepaald mee qua training, dus het wordt nog een behoorlijke opgave om op 12 december (fatsoenlijk) van start te kunnen gaan.

BMC Centaur Cup

ERMELO – Na de eerste kwalificatiewedstrijd in Maastricht is de volledige competitiekalender van de BMC Centaur Cup bekend gemaakt.

De eerstvolgende selectiewedstrijd voor Jumping Amsterdam is op 12 december in Zuidwolde. De tweede selectiewedstrijd staat op 2 januari in Zevenaar op het programma.
Op zondag 6 februari in Uden en zondag 6 maart in Lunteren kunnen de ruiters en amazones zich selecteren voor de kwalificatiewedstrijd op donderdag 24 maart op Indoor Brabant.
De vier hoogst geplaatste ruiters en amazones van elke kwalificatiewedstrijd mogen deelnemen aan de halve finale tijdens Concours Hippique Eindhoven op vrijdag 3 juni.
De beste zes combinatie uit deze halve finale komen in aanmerking voor de finale, die verreden wordt tijdens het EK dressuur in Rotterdam op vrijdag 19 augustus 2011.

De eerste finalisten voor de halve finale in Eindhoven zijn bekend:
Tessa Baaijens (Goes) – Riana
Gert Bolmer (Den Ham) – Ravel
Yvette van Geenen (Ulft) – BMC Uzarro
Janine Boudens (Kattendijke) – Nickey

Voor meer informatie en de competitiebepalingen: www.knhs.nl > aangepast sporten > competitie.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.