Categoriën

Archief

Persbericht KNHS over FEI ranking

De KNHS heeft onderstaand persbericht uitgegeven over de Nederlandse combinaties in de top van de FEI Ranking Para dressage. Ook Jumping Amsterdam heeft het nieuws overgenomen aangezien zowel Frank als ik volgende week vrijdag aan de start komen in de RAI. Dat bericht staat hier

Nederland goed vertegenwoordigd op World rankings para dressuur

12 januari 2011

Petra vd Sande - Toscane

Voor het jaar 2010 heeft de FEI de World Ranking voor de para equestrian sporters bekend gemaakt. De Nederlandse dressuurruiters aangepast sporten zijn op de ranglijst goed vertegenwoordigd.

Van iedere Grade is een individuele ranking opgemaakt en in de ranking van Grade II staat wereldkampioene Petra van de Sande met Toscane (foto) op de derde plaats. Ze wordt gevolgd door Gert Bolmer, die met zijn paard Triumph de vierde positie inneemt. Bij Grade IV staat ook een Nederlandse ruiter bovenaan in de lijst. Met Tiesto is Frank Hosmar op de derde plaats geeindigd.

In de World Ranking waarin alle Grades zijn opgenomen is Petra van de Sande de hoogst geplaatste Nederlander op de zeventiende plaats.

Kijk hier voor de volledige World Ranking 2010.

Foto: Jacob Melissen

Het is niet meer mogelijk om te reageren.