Categoriën

Archief

Startlijst wedstrijd Beek gepubliceerd

De KNHS heeft op haar website de startlijst voor de eerste selectiewedstrijd voor de KNHS Para dressuur Trophy, komende zondag in het Limburgse Beek, gepubliceerd. Het aantal starts is aan de lage kant voor een competitiewedstrijd als deze, en helaas ben ik zelf dit keer ook niet in staat om aan de start te verschijnen. Zowel Vorman als Florencia zijn niet wedstrijdfit, en dus zit er niks anders op dan deze wedstrijd aan ons voorbij te laten gaan. Ik hoop volgende maand in Zuidwolde wel weer gewoon te kunnen starten.
De huidige competitiebepalingen voor de KNHS Para dressuur Trophy zorgen er echter voor dat het missen van één selectiewedstrijd automatisch tot gevolg heeft dat je niet meer kan starten op de kwalificatiewedstrijd, in dit geval Jumping Amsterdam. Op zich is het begrijpelijk dat men wil stimuleren om beide selectiewedstrijden te rijden, alleen pakt het in dit geval dus nogal vervelend uit.

Bekijk hier de (voorlopige) startlijst.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.