Categoriën

Archief

Wedstrijdkalender bijgewerkt

De wedstrijdkalender voor dit jaar begint langzamerhand vorm te krijgen, daarom is deze nu ook bijgewerkt op deze site. In februari staat een kaderbijeenkomst gepland, waarin de volledige planning richting het EK dressuur in Denemarken bekend wordt gemaakt. Het komende EK is het eerste EK waarbij de aangepaste sport is geïntegreerd, in navolging van de wereldruiterspelen in Kentucky in 2010. Een super ontwikkeling, en gezien de ervaringen in Kentucky hoop ik absoluut daarbij aanwezig te zijn, maar daarin ben ik natuurlijk niet de enige. Tijdens de kaderbijeenkomst horen we dus hoe de selectieprocedure eruit gaat zien, en weten we wanneer er gepresteerd moet worden om in augustus te mogen afreizen naar Denemarken.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.