Categoriën

Archief

Glasten Krapels in A-kader

Glasten Krapels is met zijn paard Matador opgenomen in het A-kader dressuur aangepast sporten. Het stond al op de site van Glasten, maar inmiddels heeft de KNHS ook een persbericht uitgegeven. Glasten, van harte gefeliciteerd![Not a valid template]

ERMELO (KNHS) – Bondscoach Jeannette Wolfs heeft Glasten Krapels (Halfweg) met zijn paard Matador opgenomen in het A-kader Dressuur Aangepast Sporten.

Krapels behaalde tijdens de observatiewedstrijd in Kreuttal, zowel een overwinning in de Individual Team Test als in de Kür. Afgelopen weekend tijdens een kaderwedstrijd in Lunteren behaalde hij zijn laatste A-kader score.

Krapels neemt deel aan het Europees Kampioenschap dat van 19 tot en met 23 augustus plaatsvindt in het Noorse Kristiansand. Ook rijdt Krapels daar mee in de zogenoemde Youth Challenge. Dit is een competitie voor deelnemers aan het Europees Kampioenschap tot er met 22 jaar, waarbij de winnaar een geldbedrag wint dat onder andere besteed kan worden aan training.

Actuele kadersamenstelling:

A-kader:
Gert Bolmer (Den Ham) – Winnyroodnoot
Yvette van Geenen (Ulft) – BMC Uzarro
Ineke de Groot (Noordwijk) – Indo
Frank Hosmar (Haarle) – Tiësto en Wallstreet Shuffle
Glasten Krapels (Halfweg) – Matador
Sabine Peters (Cuijk) – Papillion
Petra van de Sande (Nootdorp) – Toscane
Sjerstin de Vries-Vermeulen (Ermelo) – Kenzo

B-kader:
Gert Bolmer (Den Ham) – Triumph
Joyce Oosten – Van Rhee (Bergen) – Let’s Go

Het is niet meer mogelijk om te reageren.