Categoriën

Archief

Ineke de Groot afgemeld voor EK

Ineke de Groot heeft zich vandaag bij bondscoach Jeannette Wolfs afgemeld voor deelname aan het E.K. Tijdens het trainingsweekend van de EK selectie afgelopen weekend liep Ineke’s paard Indy niet lekker. Na een behandeling loopt Indy inmiddels weer goed maar met het oog op de lange reis en belasting van de wedstrijd heeft Ineke toch besloten hem terug te trekken. Het E.K. zou de laatste wedstrijd van de inmiddels 19 jarige Indy worden, maar een passende afsluiting van zijn sportcarrière zit er dus helaas niet in.

Onder het kopje media heb ik vandaag nog 2 artikelen geplaatst, waaronder onderstaande met foto van Ineke en Indy tijdens de prijsuitreiking op Indoor Brabant eerder dit jaar.

[Not a valid template]

Het is niet meer mogelijk om te reageren.