Categoriën

Archief

Informatiemiddag aangepaste sport

De KNHS heeft op haar site een persbericht uitgegeven over een informatiemiddag over de aangepaste dressuursport, deze is bedoeld voor iedereen die interesse heeft, dus zowel verenigingen en instructeurs als ruiters/amazones.

Informatiemiddag Aangepast sporten voor KNHS verenigingen en instructeurs

wat is aangepaste paardensport

De KNHS organiseert dit najaar op 20 november een interessante informatiemiddag over aangepast sporten. Tijdens deze middag, waarbij zowel de KNHS als de Federatie Paardrijden Gehandicapten aanwezig zijn, krijgen belangstellende verenigingen veel informatie over het aangepast sporten, kunnen ervaringen worden uitgewisseld en is er uiteraard ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Een leerzame en leuke middag met zowel theorie als praktijk voor alle geïnteresseerden die meer willen weten over aangepast sporten.

In het bijzonder nodigen wij KNHS verenigingen, instructeurs en ruiters uit deze dag bij te wonen. Dus schrijf 20 november in uw agenda! ‘s Avonds zal een eenvoudige maaltijd worden verzorgd. De informatiemiddag aangepast sporten vindt plaats op het KNHS-centrum in Ermelo van ‘s middags drie uur tot ‘s avonds acht uur. De toegang is gratis. Opgeven voor deze dag kan tot uiterlijk 10 november via het online inschrijfformulier onderstaand. Er is een minimum en maximum aantal deelnemers dus wees er snel bij. Houd deze website en het novembernummer van Paard&Sport in de gaten voor het precieze programma.

Het inschrijffomulier kan gemaild worden naar: aangepastsporten@knhs.nl

Het is niet meer mogelijk om te reageren.