Categoriën

Archief

Persbericht KNHS ParaEquestrian Cup

De KNHS heeft een persbericht gepubliceerd over de KNHS-BMC Para Equestrian Cup:

KNHS-BMC Para Equestrian Cup van start in Emmeloord

19 oktober 2009

kjm-090319-inekedegroot-indo-1
1 | 2

Ermelo (KNHS) – Op zondag 25 oktober start in Emmeloord de KNHS-BMC Para Equestrian Cup. De competitie voor aangepast sporten dient als promotie het aangepast sporten en biedt geclassificeerde ruiters een uitgebreid aanbod aan wedstrijden waarbij de internationale proeven worden uitgeschreven.

Over drie series van twee selectiewedstrijden hebben ruiters, ingedeeld in een van de grades van het aangepast sporten dressuur, de kans om zich te plaatsen voor een van de kwalificatiewedstrijden tijdens Indoor Maastricht (26-29 november 2009), Jumping Amsterdam (21-24 januari 2010) of Indoor Brabant (25-28 maart 2010). De beste combinaties plaatsen zich vervolgens voor de finale tijdens het CHIO Rotterdam (16-20 juni 2010).

Wedstrijdkalender
Selectiewedstrijd op 25 oktober 2009 in Emmeloord
Selectiewedstrijd op 15 november 2009 in Lunteren
Kwalificatiewedstrijd tijdens Jumping Indoor Maastricht 26-29 november 2009

Selectiewedstrijd op 19 december 2009 in Heinkenszand
Selectiewedstrijd op 9 januari 2010 in Zuidwolde
Kwalificatiewedstrijd tijdens Jumping Amsterdam 21-24 januari 2010

Selectiewedstrijd op 14 februari 2010 in Liempde
Selectiewedstrijd op 14 maart 2010 in Uden
Kwalificatiewedstrijd tijdens Indoor Brabant 25-28 maart 2010

Finale tijdens CHIO Rotterdam 16-20 juni 2010

BMC is initiatiefnemer voor de competitie voor aangepast sporten. Er is een oplossing voor veel problemen. Meedoen. Met deze opvatting adviseert en ondersteunt BMC opdrachtgevers bij participatie- vraagstukken. Het is juist die overtuiging die we ook verbinden aan onze sponsorvisie. BMC besteedt tenminste 1 procent van het (sport)marketingbudget aan het toegankelijk maken van sport voor mindervalide ruiters. Dit gebeurt door middel van de fairshare overeenkomst met Fonds Gehandicaptensport. De inzet is ook zichtbaar in het door BMC gesponsorde hippische team. Door de rubriek Aangepast Sporten wordt een volgende grote stap gezet in de integratie van de gehandicapte sport binnen de reguliere sport. Samen naar beter.

Voor meer informatie en de competitiebepalingen: www.knhs.nl > aangepast sporten > competitie.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.