Categoriën

Archief

Geplaatst voor Jumping Indoor Maastricht

Vandaag kwam de bevestiging vanuit de KNHS, ik ben rechtstreeks geplaatst voor de eerste kwalificatiewedstrijd van de ParaEquestrian Cup tijdens Jumping Indoor Maastricht. In totaal zullen er zeven combinaties starten:

1 Gert Bolmer Triumph Grade II
2 Demi Vermeulen Luca Grade II (wildcard)
3 Yvette van Geenen BMC Uzarro Grade II (wildcard)
4 Glasten Krapels Matador Grade III
5 Sandra Groeneveld Joppe Grade III (wildcard)
6 Sanne Voets Vedet Grade IV
7 Joyce van Oosten Let’s Go Grade IV (wildcard)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Iedereen rijdt een kür op muziek. Daarvan wordt op basis van percentages één klassement opgemaakt. De beste twee combinaties kwalificeren zich voor de finale van de ParaEquestrian Cup tijdens het CHIO in Rotterdam volgend jaar.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.