Categoriën

Archief

Sportgala

[Not a valid template]Gisteravond werd het jaarlijkse NOS/NOC*NSF sportgala gehouden, en als sporter met een A-status wordt je dan uitgenodigd om te stemmen op de genomineerden. Dit jaar was er na lange tijd weer een relatief grote groep uit onze tak van sport aanwezig. Ik was in het verleden ook wel eens de enige met een status en dus een uitnodiging, maar mede vanwege het bobo gehalte is het met wat meer aanspraak van teamgenoten een stuk gezelliger.

Ook kom je op het gala veel collega sporters tegen die je anders helemaal niet ziet. Met name tijdens de Paralympics leer je veel sporters uit andere disciplines kennen, en het is dan wel leuk om even te horen hoe het gaat of ze alleen maar langs te zien lopen. Blijkbaar doen ze dan nog steeds mee aan de top. En in mijn geval dit keer de bevestiging dat we weer op de weg terug zijn.

De show vond ik dit keer niet heel bijzonder, maar van alle hoogtepunten die dan teruggehaald worden van het afgelopen jaar krijg ik niet snel genoeg. In 2000 en 2004 was ik al kort te zien in het jaaroverzicht, als me dat volgend jaar nou weer eens lukt wordt het een heel goed jaar… Gezien de aandacht voor ons dit jaar en de sportkalender van komend jaar niet erg realistisch, maar ach een beetje ambitie kan nooit kwaad 🙂

Het is niet meer mogelijk om te reageren.