Categoriën

Archief

Geselecteerd voor Jumping Amsterdam

De KNHS heeft vandaag de geselecteerden voor deelname aan de kwalificatiewedstrijd tijdens Jumping Amsterdam bekend gemaakt, en ik ben één van de gelukkigen. Omdat beide kwalificatiewedstrijd afgelast zijn moest de bondscoach de deelnemers aanwijzen. Het lijkt erop dat alle kaderleden die zich ingeschreven hadden voor de wedstrijd van afgelopen zaterdag in Zuidwolde een uitnodiging hebben gekregen.

Selectie KNHS-BMC Cup voor Jumping Amsterdam bekend

11 januari 2010

Yvette van Geenen Emmeloord

ERMELO (KNHS) – In verband met de weersomstandigheden heeft ook de selectiewedstrijd van de KNHS-BMC Para Equestrian Cup in Zuidwolde op zaterdag 9 januari niet plaatsgevonden. Eerder werd de wedstrijd in Heinkenszand al afgelast. Om deze reden heeft bondscoach Jeannette Wolfs nu de deelnemers voor de tweede kwalificatiewedstrijd tijdens Jumping Amsterdam aangewezen. De kür op muziek wordt verreden op vrijdag 22 januari om 13.00 uur.

De rubriek in de Amsterdam RAI is een kwalificatiemoment voor de finale tijdens het CHIO in Rotterdam. Tijdens Jumping Indoor Maastricht verzekerden Yvette van Geenen en Sanne Voets zich al van een finaleplaats. In Amsterdam wordt duidelijk welke twee combinaties daarbij komen. De volgende ruiters en amazones doen mee aan de kwalificatiewedstrijd in Amsterdam:

Grade II
Gert Bolmer met Triumph (Den Ham)
Yvette van Geenen met BMC Uzarro (Ulft)

Grade III
Glasten Krapels met Matador (Halfweg)

Grade IV
Frank Hosmar met Wallstreet Shuffle (Haarle)
Sanne Voets met Vedet (Berghem)
Joyce van Oosten met Let’s Go (Bergen)
Tessa Baaijens met Kashmir (Goes)

Kalender:

Kwalificatiewedstrijd tijdens Jumping Amsterdam 22 januari 2010

Selectiewedstrijd op 14 februari 2010 in Liempde
Selectiewedstrijd op 14 maart 2010 in Uden
Kwalificatiewedstrijd tijdens Indoor Brabant 25 maart 2010

Finale tijdens CHIO Rotterdam 16-20 juni 2010

Er is een oplossing voor veel problemen. Meedoen.Met deze opvatting adviseert en ondersteunt BMC opdrachtgevers bij participatie- vraagstukken. Het is juist die overtuiging die BMC ook verbindt aan haar sponsorvisie. BMC besteedt tenminste 1% van het (sport)marketingbudget aan het toegankelijk maken van sport voor mindervalide ruiters. Dit gebeurt middels de 1% FairShare overeenkomst met Fonds Gehandicaptensport. Onze inzet is ook zichtbaar in het door BMC gesponsorde hippische team, waar sinds 2008 de minder valide dressuuramazone Yvette van Geenen deel van uitmaakt. Dit initiatief is tot stand gekomen door het gezamenlijke doel, van zowel de KNHS als BMC, om aangepast sporten (dressuur) te stimuleren zowel in de breedte als in de topsport. Door deze competitie wordt een volgende grote stap gezet in de integratie van de gehandicaptensport binnen de reguliere sport.

Samen naar beter: www.bmc.nl

Voor meer informatie en de competitiebepalingen: www.knhs.nl > aangepast sporten > competitie .

3 reacties aanGeselecteerd voor Jumping Amsterdam