Categoriƫn

Archief

Bijscholing juryleden aangepaste sport

Vandaag was er op het KNHS centrum in Ermelo een bijscholing voor de juryleden voor de aangepaste sport, i.v.m. de nieuwe proeven die per 1 januari verreden worden. Naast bijscholing voor bestaande juryleden aangepaste sport waren er ook een aantal ‘nieuwe’ juryleden aanwezig. Deze zullen ook schaduw jureren komende zondag tijdens de wedstrijd in Liempde. Op deze manier wordt de groep juryleden hopelijk verder uitgebreid, en hier hebben zowel juryleden, wedstrijd organisaties als ruiters profijt van.

Ik had het geluk dat Miranka zoals altijd weer voor mij klaar stond en met Trump vanuit St. Oedenrode naar Ermelo kwam. Hierdoor kon ik rechtstreeks vanaf mijn werk in Apeldoorn daar naartoe wat mij de nodige uren reistijd bespaart heeft. Miek, wederom hartelijk dank voor de service….

Het rijden zelf ging niet heel verkeerd, maar er is nog wel ruimte voor verbetering voor zondag. Tijdens het losrijden hebben we lekker actief gereden en voelde Trump goed aan. In de ring dacht hij soms weer net wat teveel mee waardoor sommige overgangen en staponderdelen wat minder uit de verf kwamen. Maar ja, een proef waarin niets fout gaat is natuurlijk ook niet erg leerzaam voor de juryleden in dit geval zullen we maar zeggen…

Het was in ieder geval een goede oefening, en we weten waar nog winst te halen valt voor zondag. Dat is de eerste wedstrijd waar deze nieuwe proeven verreden worden, en dan zal blijken waar we staan ten opzichte van de rest.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.