Categoriën

Archief

Met Ravel naar Indoor Brabant

[Not a valid template]Ik zal zoals het er nu uitziet morgen op Indoor Brabant niet starten met Triumph maar met Ravel. De blessure van Trump lijkt op dit moment niet heel ernstig, maar zorgt er wel voor dat ik naast het trainingsweekend bij de familie Bartels nu ook Indoor Brabant met hem moet missen. Vooral omdat Trump zo goed in vorm was de laatste tijd echt een enorme domper. Na de wedstrijd in Uden waar hij super liep hadden we onze zinnen gezet op morgen, maar het mag helaas niet zo zijn.

Zo blijkt maar weer dat het in ieder geval voor een ‘geluksvogel’ als ik absoluut noodzakelijk is om meerdere paarden te kunnen starten. Mede door de goede resultaten in Uden en daardoor de opname in het B kader kan ik nu terugvallen op Ravel. Omdat we nog maar zo weinig ervaring hebben samen (ik heb hem nog geen tien keer gereden) zal het niet makkelijk worden morgen, maar we gaan er alles aan doen om een goede kür neer te zetten. Afmelden was natuurlijk veel makkelijker geweest onder deze omstandigheden, maar zo zit ik niet in elkaar. Nu maar hopen dat die instelling beloond wordt morgen…

Het is niet meer mogelijk om te reageren.