Categoriën

Archief

Persbericht KNHS wedstrijd Moorsele

Mooie resultaten ruiters aangepast sporten in Moorsele

20 april 2010

Petra van de Sande

ERMELO (KNHS) – Afgelopen weekend vond in het Belgische Moorsele een internationale dressuurwedstrijd voor ruiters aangepast sporten plaats. Ook Nederland was in de verschillende Grades goed vertegenwoordigd en eindigde veelal bovenaan in de uitslagen.

Op vrijdag 16 april werd er een teamtest gereden waarbij in Grave IV Frank Hosmar de tweede en de vierde plaats innam met scores van ruim 67 en 69 procent. In Grade III reed Tessa Baaijens een score van ruim 66% die goed was voor de tweede plaats. In de individuele test op zaterdag 17 april ging Petra van de Sande met de winst in Grade II naar huis. In Grade III eindigde Vera de Groof als tweede, ditmaal voor Tessa Baaijens met Riana. Frank Hosmar werd in Grade IV tweede en vijfde met ruime scores. In de Kur op muziek op zaterdag 18 april eindigde de ruiter met zijn paarden Tiesto en Wallstreet Shuffle als tweede en derde. In Grade II werd bij de Kur op muziek Petra van de Sande met haar schimmel Toscane (foto) tweede met een score van ruim 73%. Grade III amazone Tessa Baaijens werd in de Kur op muziek tweede en vierde.

Kijk hier voor de volledige uitslag van Moorsele.

5 reacties aanPersbericht KNHS wedstrijd Moorsele

  • Zo, volgens mij had de knhs er niet een nog korter verhaal van kunnen maken. Lekker wel dat de helft ook niet genoemd wordt! Zo zie je maar weer dat Dorli toch wel heel wat voor ons deed! Ben benieuwd naar de hoefslag, daar staat wel een fatsoenlijk verhaal in denk ik.

  • Het houdt inderdaad niet over, blijkbaar zijn alleen eerste of tweede plaatsen interessant genoeg. Ben benieuwd of en eventueel wat er in De Hoefslag staat deze week.

  • Ik ook!! Hij komt vandaag in de bus als het goed is….

  • Het verhaaltje in de Hoefslag is erg sneu en het klopt ook nog niet……

  • Oh da’s ook lekker dan… Ik heb nog niks gelezen want wij hebben hem deze week nog niet gekregen.