Categoriƫn

Archief

Wedstrijd Uden

Omdat ik afgelopen weekend in Exloo niet kon starten, hebben we als voorbereiding op de wedstrijd in Eindhoven vandaag regulier gestart in Uden. Trump was lekker ontspannen tijdens het losrijden, en hoewel ik de proef helemaal niet had kunnen oefenen ging ik vol goede moed de ring in.

De eerste proef ging op zich niet slecht, maar de galop en de overgangen van en naar de galop konden wel wat beter. Trump dacht weer wat teveel mee wat dat betreft. Gelukkig zijn dat met het oog op komende vrijdag onderdelen die niet in een grade II proef zitten.Verder ging de proef wel behoorlijk netjes, en de score was uiteindelijk 185 punten.

De tweede proef ging beter als de eerste. Trump bleef er wat meer aan trekken in draf en de overgangen waren ook beter. De jury was het hier mee eens, en we haalden het oranje lint met een mooie score van 191.

Komende vrijdag staat een wedstrijd tijdens het Concours Hippique Eindhoven op het programma, daar start ik normaal gesproken met Ravel en Triumph.

1 reactie opWedstrijd Uden