Categoriën

Archief

A-kader uitgebreid

De KNHS heeft een persbericht uitgegeven over de uitbreiding van het A-kader dressuur aangepaste sport. Ellen van den Berg en Tessa Baaijens zijn toegevoegd aan het A-kader. In het persbericht ontbreek ik met Ravel in het B-kader, maar op de KNHS site sta ik er nog wel gewoon tussen zoals het hoort…

Ellen van den Berg en Tessa Baaijens dringen door tot A-kader Para Equestrian Dressuur

18 juni 2010

Dressuur

ERMELO (KNHS) – Afgelopen week stond Outdoor Gelderland in het teken van het Nederlands Kampioenschap voor diverse rubrieken. Zo ook voor de combinaties voor het aangepast sporten dressuur. Hierin kon bondscoach Jeannette Wolfs een tweetal combinaties toevoegen in haar kaders.

De combinatie Ellen van den Berg (Uden) komt met haar paard Syclon (v. Remondo) uit in Grade IV en behaalde in de Individual Test een percentage van 67,09%. Dit was samen met de score van 14 maart in Uden, waarin de combinatie 68,06% scoorde, voldoende om opgenomen te worden in het A-kader.

Amazone Tessa Baaijens-van de Vrie (Goes) promoveert zelfs met twee paarden naar het A-kader. Tessa komt met haar paarden Kashmir en Riana uit in Grade III.
Tijdens het NK reed Tessa haar Kashmir (v. Samber) naar haar laatst benodigde scores om opgenomen te worden in het A-kader met respectievelijk 67.16% in de Team Test en 67,11% in de Individal Test.
Tevens startte zij haar paard Riana (v. Darlington). In de Team Test behaalde ze een mooi resultaat van 67,40%. Samen met de score van 69.67% uit de Individual Test die ze eerder behaalde in Exloo op 2 mei 2010, wordt Tessa door Jeannette Wolfs opgenomen in het A-kader.

Actuele kadersamenstelling:

A-kader:
Tessa Baaijens-van de Vrie (Goes) – Kashmir en Riana
Ellen van den Berg (Uden) – Syclon
Gert Bolmer (Den Ham) -Triumph en Winnyroodnoot
Yvette van Geenen (Ulft) – BMC Uzarro
Frank Hosmar (Haarle) – Tiësto en Wallstreet Shuffle
Glasten Krapels (Halfweg) – Matador
Petra van de Sande (Nootdorp) – Toscane
Sanne Voets (Berghem) – Vedet PB

B-kader:
Vera de Groof (Eindhoven) – Tango
Frank Hosmar (Haarle) – Newton
Joyce Oosten – van Rhee (Bergen) – Let’s Go
Demi Vermeulen (Zevenaar) – Luca

Het is niet meer mogelijk om te reageren.