Categoriën

Archief

Brits WEG team bekend

De KNHS heeft een persbericht van de Britse bond overgenomen waarin het Britse Para Equestrian team voor Kentucky bekend gemaakt wordt. De Britten vertrekken met maar liefst zeven ruiters/amazones en negen(!) paarden naar de WEG. Waar Nederland bij het uitvallen van één combinatie dus al geen streepresultaat meer heeft voor het team, zouden de Britten twee teams kunnen formeren en hebben ze dan nog een reservepaard.

Engelse team Aangepast sporten bekend voor Kentucky

28 juli 2010

Kentucky 2010

Het Engelse team aangepast sporten dressuur wat geselecteerd is voor de Alltech FEI Wereldruiterspelen eind september in Kentucky is bekend gemaakt door de Engelse hippische bond.

Het team bestaat uit de volgende combinaties:

• Ricky Balshaw (grade Ib) met Academy Award
• Sophie Christiansen (grade Ia) met Rivaldo of Berkeley
• Anne Dunham (grade Ia) met Teddy
• Lee Pearson (grade Ib) met Gillian Chinn’s en Gentleman
• Jo Pitt (grade II) met Estralita
• Emma Sheardown (grade Ia) met Purdy’s Dream
• Sophie Wells (grade IV) met Pinocchio

Lee Pearson and Sophie Wells zijn geselecteerd als reserveruiters met de paarden Zion en Valerius.

De manager van het dressuurteam aangepast sporten David Hunter zei het volgende over zijn selectie: “Het team is goed uitgebalanceerd met een mix van ervaring en nieuw talent, en enkele verassende nieuwe paard/ruiter combinaties om naar uit te kijken. Ik ben ervan overtuigd dat we met het sterkst mogelijke team aan de WEG zullen deelnemen en dat we gaan strijden om onze team en individuele wereldtitels te behouden.”

Het is niet meer mogelijk om te reageren.