Categoriƫn

Archief

Kadertraining Uden

Afgelopen vrijdag was er een verplichte training voor alle kaderleden in Uden. Voor het eerst sinds lange tijd kwam iedereen elkaar dus weer eens tegen zonder dat er gestreden moest worden om scores en teamplekken. Deze trainingen zijn dan ook vooral bedoeld om dingen uit te proberen of zwakke punten extra aandacht te geven.

Trump had er zin in en liet zich goed zien. De stap was prima, die wordt nu ook in de ring steeds constanter. De draf had op sommige punten misschien iets spectaculairder gekund maar dit was een mooie gelegenheid om daarin de juiste balans proberen te vinden. Een stap met fouten kost waarschijnlijk meer punten dan een hele beste draf kan goedmaken. Bondscoach Jeannette Wolfs was na afloop tevreden, dus we trainen rustig verder om de laatste puntjes op de i te zetten richting Kentucky.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.