Categoriƫn

Archief

Materiaal al onderweg naar Kentucky

Gisteren moest al het materiaal dat per boot naar Kentucky wordt vervoerd al in een container worden geladen in de Rotterdamse haven. Met name de menploeg heeft zoveel en groot materiaal dat alles overvliegen financieel gezien niet haalbaar was. Onderstaand filmpje geeft een kleine indruk hoeveel spullen er mee gaan. Ook van mij is er al wat onderweg naar Kentucky, zij het vrij bescheiden :-). Mijn vouwfiets en opstap/vlecht krukje passen niet in de zadelkisten die met het vliegtuig meegaan, en dus is menner Theo Timmerman zo vriendelijk geweest deze voor mij mee te nemen naar Rotterdam. Als alles volgens planning verloopt komen de containers op 23 september aan in Kentucky. Dat wordt waarschijnlijk even zoeken als wij op de 26e aankomen, maar vooral de fiets komt op het enorme terrein goed van pas.

De meeste spullen van mij gaan mee in twee zadelkisten. Iedere ruiter mag 200 kilo meenemen, exclusief het krachtvoer voor de paarden. Dat lijkt enorm veel maar ik denk dat we een heel eind gaan komen om die kilo’s vol te krijgen.

Het filmpje gemaakt door paardensport.tv staat hier.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.