Categoriën

Archief

Ook dit jaar weer aangepaste sport tijdens JIM

De KNHS heeft een persbericht uitgegeven waaruit blijkt dat ook dit jaar de aangepaste sport weer een plek krijgt in het programma van Jumping Indoor Maastricht. ‘Onze’ rubriek zal verreden worden op de eerste dag van het evenement, donderdag 18 november om 12:00. Dit doet vermoeden dat de KNHS-BMC ParaEquestrian Cup in 2010/2011 een vervolg krijgt, maar er is verder nog niets bekend over de andere selectie- en kwalificatiewedstrijden.

Jumping Indoor Maastricht maakt programma bekend

31 augustus 2010

Jumping  Indoor Maastricht

Kortingsactie voor vroege bestellers

De 23e editie van Jumping Indoor Maastricht (JIM) vindt plaats van 18 tot en met 21 november 2010. Het paardensport evenement heeft een spectaculair sportprogramma met vele internationale springrubrieken. Maar ook de Limburgse talenten komen aan bod met de finales van de springklasse M, Z en ZZ van de Provincie Limburg Cup.

De Provincie Limburg wil met de competitie regionale springruiters de kans geven om op een groot concours te rijden. Op zaterdagavond staat de Indoor Derby weer op het programma. Ruiters racen door twee grote pistes over natuurlijke derbyhindernissen, bomen en sloten. JIM eindigt met de Grote Prijs van Maastricht op zondagmiddag om de goedgevulde prijzenpot van € 70,000.

Dressuur krijgt een speciale plek bij JIM; op donderdag staan er wedstrijden op het programma voor aangepaste dressuursport en de felle strijd in de finale van de Hoefslag Dressuur Cup 2010.

Kinderen staan vooraan bij de Jimmy Kinderochtend op zondag; dit jaar met veel show en spektakel en een spetterend optreden van X-Factor’s BadBoyz. We beginnen de ochtend met een spectaculaire Manege Battle. Maneges uit Limburg strijden tegen elkaar om de titel in allerlei ponyspelen. JIM biedt ook weer een uitgebreid Le Village, de promenade met vele winkels en terrassen. De kunstmanifestatie Art in the Park beleeft de lustrumeditie tijdens Jumping Indoor Maastricht. Binnen- en buitenlandse kunstenaars, galeries en muziek zijn aanwezig.

Korting
De zogenaamde vroege vogel actie biedt bezoekers de kans om tussen 1 en 15 september 2010 de kaarten te bestellen met 50% korting. Meer informatie over deze actie, het programma van JIM, nieuws en het bestellen van kaarten staat op de vernieuwde website www.jumpingindoormaastricht.nl.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.