Categoriën

Archief

Spectator guide WEG beschikbaar

De KNHS heeft onderstaand persbericht uitgegeven, waarin het verschijnen van de maar liefst 27 pagina’s tellende spectator guide wordt aangekondigd. Deze geeft wel een beetje aan hoe groot deze wereldruiterspelen letterlijk en figuurlijk zijn, en dat zal best nog wel eens wennen zijn. Tot nu toe hadden waren onze internationale kampioenschappen altijd relatief klein, maar in Kentucky worden 900 paarden en 800 sporters verwacht. Het is het grootste sportevenement in de VS dit jaar. Ook wordt er nu al gewezen op de grote afstanden op het terrein zelf. Op zich niet verwonderlijk natuurlijk met zoveel paarden, maar een fiets schijnt geen overbodige luxe te zijn. Het belooft dus een hele happening te worden, en ik heb er ontzettend veel zin in.

Spectator Guide is beschikbaar voor de Alltech FEI Games 2010

6 augustus 2010

StadionKentucky

KENTUCKY – Nog minder dan vijftig dagen tot de Alltech FEI World Equestrian Games. De toeschouwers beginnen pas echt met hun reizen te plannen naar het Kentucky Horse Park. De Spectator Guide is een makkelijke gids met belangrijk informatie om je ervaring to een excellente ervaring te maken. Het is handig deze voor vertrek door te lezen!

De Spectator Guide geeft informatie over openingstijden van het park, transport, wat je wel en niet mag meebrengen het park in, internationaal reisadvies, etc. De 2010 Games Spectator Guide is nu beschikbaar onder “Quick Links” op de alltechfeigames.com website.

Wanneer je nog geen kaartjes hebt gekocht voor de Alltech FEI Games dan kun je dat nog steeds doen nu een aantal kaartjes nog steeds met 30% korting worden verkocht. De kaartjes kunnen worden besteld via www.ticketmaster.com , of via het volgende telefoonnummer: 001-888-934-2010.

Ook zijn er nog hotelkamers beschikbaar op maximaal 1 uur rijden met verscheidene prijsklassen en opties. Veel hotels hebben ook een shuttlebus als optie die je naar het Kentucky Horse Park rijdt. Voor meer informatie bekijk de volgende website: www.alltechfeigames.com/accommodations .

Het is niet meer mogelijk om te reageren.