Categoriën

Archief

Kadertraining Uden

Vandaag stond er weer een verplichte training voor de kaderleden op het programma in Uden. Dit keer werden de proeven beoordeeld door Paralympisch jurylid Hanneke Gerritsen. Trump liep een goede proef, maar was soms wat afgeleid door de omgeving. Ondanks de moeilijke omstandigheden bleef de stap goed, terwijl dit in het verleden dan vaak voor problemen zorgde. Wat dat betreft een bevestiging dat we op de goede weg zijn. Voor een nog hogere score had de afwerking soms net nog wat beter gekund, maar we hebben dit seizoen al vaak laten zien dat prima te kunnen, dus hopelijk blijkt dat dan volgende week tijdens de wedstrijd in België.

Voor het zover is wordt maandag eerst het volledige Kentucky team gepresenteerd aan de pers in Utrecht. Voorafgaand aan de presentatie is er een informatiebijeenkomst met de laatste stand van zaken. Het begint dus langzaamaan toch steeds dichterbij te komen, en dat kan wat mij betreft bijna niet snel genoeg gaan.

1 reactie opKadertraining Uden