Categoriƫn

Archief

Aangepaste sport in De Paardenkrant

Ook De Paardenkrant heeft uitgebreid aandacht besteed aan de aangepaste sport tijdens de wereldruiterspelen. Het duurde echter even voordat ik betreffende artikelen te pakken kon krijgen. Ook het formaat van deze berichten is weer dusdanig dat ik ze op de media pagina geplaatst heb. Om de chronologische volgorde te behouden staan de berichten onder de reeds eerder geplaatste artikelen uit De Hoefslag van 14 oktober. Even naar onderen scrollen op de media pagina dus. Daar is ook onderstaand stukje uit de Twentsche Courant Tubantia terug te vinden.

Ik heb een grote verzameling foto’s die ik ook nog online wil zetten, de manier waarop zorgt nog voor wat technische hoofdbrekens, wordt vervolgd…

[Not a valid template]

Het is niet meer mogelijk om te reageren.