Categoriën

Archief

Opvallende column

In De Hoefslag van deze week staat een column van journalist Jacob Melissen, en de inhoud ervan vond ik toch wel enigszins verrassend. Jacob heeft zich in het verleden vaak kritisch opgesteld ten opzichte van de aangepaste dressuursport, en dat maakt zijn verhaal des te opvallender.

Zo kort na de wereldruiterspelen waren er vast meer dan genoeg zaken om een column over te schrijven, blijkbaar heeft onze tak van sport de nodige (en positieve) indruk gemaakt. Dit soort berichten van iemand als Jacob kan onze sport heel goed gebruiken, hopelijk opent zijn column de ogen van meer mensen. Je mening bijstellen is één ding, maar het ook op deze manier kenbaar maken vind ik echt prijzenswaardig.

Op de media pagina staat een nog iets grotere versie van de column.

[Not a valid template]

Het is niet meer mogelijk om te reageren.