Categoriën

Archief

Medaillefeest

Vandaag was het zoals de uitnodiging eerder deze week al deed vermoeden feest op stal Romik’s Hof. Ik vond het in ieder geval erg geslaagd, allemaal ontzettend bedankt voor jullie komst! Achteraf gezien had de planning met de vele wedstrijden vandaag misschien wat handiger gekund maar ja een datum prikken waarop iedereen kan valt nog niet zo mee. Desondanks was het gezellig druk. Wat mij betreft een hele mooie afsluiting van een kampioenschap wat me nog lang bij zal blijven. En nu maar proberen te zorgen dat er snel weer reden is voor een feestje, al zal een reden als deze jammer genoeg toch wel even op zich moeten laten wachten. Het volgende internationale kampioenschap is het EK in het Belgische Moorsele begin september volgend jaar.

[Not a valid template] [Not a valid template] [Not a valid template]

Het is niet meer mogelijk om te reageren.