Categoriƫn

Archief

Weer thuis

Na een voorspoedige reis zette het grootste deel van de Nederlandse ploeg die nog in Kentucky was vanochtend weer voet op Nederlandse bodem. De paarden kwamen iets later aan in Luik, waar een hele delegatie van Stal Romik’s Hof klaarstond om de paarden op te halen. De paarden zijn inmiddels veilig en wel weer terug op stal in Sint Oedenrode.

Het was de bedoeling dat mijn ouders ruim een uur na mij op Schiphol zouden landen en wij gezamenlijk terug zouden reizen naar Den Ham. Net voordat ik op het vliegtuig naar Amsterdam stapte bleek dat er problemen waren met de binnenlandse vlucht van mijn ouders waardoor zij nu pas morgen rond zes uur ‘s ochtends terug in Nederland zullen zijn, een erg lange reis dus.

Truimph krijgt nu eerst even een tijdje rust, hoe lang hangt af van hoe hij hersteld na de reis.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.