Categoriën

Archief

Fotoalbum online

Er werd in de achtergrond al een tijdje aan gewerkt, maar vanaf vandaag is de website uitgebreid met een eigen fotoalbum. Het album is nog niet helemaal af, er worden nog meer foto’s toegevoegd en ook het uiterlijk zal misschien nog  wat wijzigen, maar er zijn nu al genoeg foto’s te zien. Elk paard heeft een eigen album maar er staan ook veel foto’s op waarvoor geen plaats was bij de nieuwsberichten.

Als binnenkomer staan er ruim 250 foto’s van de afgelopen wereldruiterspelen online. Vanaf het wegbrengen van Triumph naar Luik tot de huldiging in de champagnebar, en van alles daar omheen. De foto’s kunnen afzonderlijk bekeken worden maar door op het ‘play’  knopje rechtsboven te klikken kan ook een (full screen) diavoorstelling gestart worden.

2 reacties aanFotoalbum online