Categoriën

Archief

Ravel op hengstenkeuring Groninger stamboek

Afgelopen weekend werd in Steenwijk de hengstenkeuring van het Groninger stamboek gehouden. Vorig jaar stonden we ook in de startblokken om te gaan maar moesten we op het laatste moment thuisblijven, dit jaar konden we gelukkig zonder problemen aan de lange rit beginnen.

[Not a valid template]Eerst werden alle hengsten aan de hand getoond, en Ravel had weinig aanmoediging nodig om zich goed te laten zien. Daarna mochten iedere hengst ook nog even los in de baan, wat bijgaande foto opleverde.

[Not a valid template]‘s Middags was er gelegenheid om de hengsten onder het zadel te zien. Ravel heeft natuurlijk al eens demonstraties gegeven voor de aangepaste sport met de Israëliër Yonatan Dresler en mij, maar dit keer was Miranka zelf weer eens aan de beurt. Ze gaf een mooie show met Ravel die ondanks de lange reis en het showen in de ochtend wel zin had in nog wat extra aandacht. Hij liet zich goed zien aan alle aanwezige fokkers, waarvan er al enkelen hebben laten weten interesse te hebben.  Wederom een lange maar wel geslaagde dag, en eens heel wat anders dan de gemiddelde wedstrijddag.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.