Categoriën

Archief

Terug uit Londen, op naar Uden

Gisteravond laat ben ik teruggekomen uit Londen, waar ik vier dagen voor mijn werk ben bijgepraat over al het nieuws op netwerkgebied. Toevallig was dit ook in het deel van Londen waar volgend jaar de Olympische en Paralympische Spelen gehouden zullen worden. Sterker nog, het (enorme) complex waar de conferentie gehouden werd zal volgend jaar gebruikt worden als venue voor meerdere sporten, waaronder judo, boksen en tafeltennis.  Helaas was er absoluut geen tijd om nog wat rond te kijken, ik hoop dat ik daar over ruim anderhalf jaar de gelegenheid voor krijg…

Eenmaal terug is er weinig tijd om bij te komen, dit weekend staat immers de eerste selectiewedstrijd van de BMC Centaur Cup voor Indoor Brabant op het programma. De voorbereiding laat nogal te wensen over maar we gaan er zondag gewoon voor en dan zien we wel waar we eindigen. Natuurlijk is dat makkelijker gezegd dan gedaan, en zonder de hulp van Miranka zou dat ook absoluut onmogelijk zijn. Gelukkig voor mijn spieren is het niet koud, we zullen morgen tijdens de training ervaren hoe ze het vele lopen de afgelopen dagen doorstaan hebben.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.