Categoriƫn

Archief

Spullen pakken voor Deauville

Zoals in het nieuwsbericht van gisteren al genoemd staat deze week de eerste internationale wedstrijd op het programma voor Vorman en mij. Eigenlijk is het nog wel erg vroeg om nu ik haar pas een paar weken heb meteen internationaal aan de start te komen. We gaan dan ook vooral naar het Franse Deauville om ervaring op te doen voor de meerdaagse observatiewedstrijden later dit seizoen. Zo weten we na deze week hopelijk hoe Vorman reageert op het reizen, een meerdaagse wedstrijd op vreemd terrein en alles daar omheen, en kunnen we daar gebruik van maken in juni als er echt gescoord moet worden voor een plek in het EK team.

Voor het zover is moeten morgen alle spullen natuurlijk eerst nog ingepakt worden, mijn favoriete hobby… Ik hoop de site vanuit Frankrijk regelmatig bij te kunnen werken, mocht het de komende week erg stil blijven is het dus niet zo best gesteld met de internetverbindingen aldaar.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.