Categoriƫn

Archief

Zonder paard naar Academy Bartels

Vandaag en morgen staat er voor alle kaderleden een training op het programma bij Academy Bartels. Helaas wordt ik net als vorig jaar uitgerekend op dit moment geconfronteerd met een blessure van Triumph. Ontzettend zonde want vorig jaar ging dit ook al en mijn neus voorbij en ik had dit jaar graag tips gekregen hoe we Trump nog verder kunnen verbeteren. Met Vorman aan de training deelnemen is helaas geen optie, omdat ik met haar (nog) niet in het A- of B-kader ben opgenomen.

Voor Vorman zou het daarnaast misschien ook wat veel van het goede zijn, aangezien wij in de nacht van dinsdag op woensdag vertrekken naar het Franse Deauville, om deel te nemen aan de eerste internationale wedstrijd van dit seizoen.

Dit jaar zal ik dus wederom moeten toekijken tijdens de trainingen van Tineke en Imke. Ik hoop dan maar dat drie keer scheepsrecht is en ik als er volgend jaar weer een training wordt georganiseerd er wel eindelijk met paard bij ben.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.