Categoriën

Archief

Startlijst halve finale BMC Centaur Cup gepubliceerd

De KNHS heeft de startlijst voor de halve finale van de BMC Centaur Cup, op 3 juni tijdens het CH Eindhoven, bekend gemaakt. In principe zijn de beste vier combinaties van de kwalificatiewedstrijden tijdens Jumping Indoor Maastricht, Jumping Amsterdam en Indoor Brabant geplaatst voor de halve finale. Doordat een aantal combinaties meerdere keren bij de beste vier reden (waaronder ikzelf) zijn die plaatsen doorgeschoven om toch  twaalf starts te hebben in Eindhoven. Ik sta op de lijst met Triumph, maar ik heb als enige de luxe dat ik met twee paarden geselecteerd ben. Door mijn tweede plaats tijdens Jumping Indoor Maastricht met Ravel ben ik ook met hem start gerechtigd. Welke van de twee ik uiteindelijk zal starten zien we over een paar weken wel. De beste zes in Eindhoven plaatsen zich voor de finale van de BMC Centaur Cup tijdens het EK dressuur in Rotterdam op 19 augustus.

Klik hier voor de startlijst.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.