Categoriën

Archief

NK gaat verhuizen naar Hoofddorp

De KNHS heeft een persbericht uitgegeven waarin bekend wordt gemaakt dat het NK dressuur en NK dressuur aangepaste sport de komende drie jaar in Hoofddorp zal worden gehouden. De afgelopen twee jaar werd ‘ons’ NK voor het eerst geïntegreerd met de andere dressuur NK’s tijdens Outdoor Gelderland in De Steeg. Hoewel de prijzen voor deelname en stalling erg fors waren was de accommodatie prima met goede bodems en voldoende ruimte. De organisatie van Outdoor Gelderland is uiteraard niet blij met dit besluit. In 2006 werd het NK aangepaste dressuur ook al gehouden in Hoofddorp, destijds werd ik voor de derde keer Nederlands kampioen.

Nederlandse Kampioenschappen Paardensport komende drie jaar bekend
29 juni 2011

Ermelo (KNHS) – De Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie heeft voor diverse hippische disciplines de Nederlandse Kampioenschappen toegewezen voor de jaren 2012, 2013 en 2014.

Het NK Dressuur en Aangepast Dressuur gaat naar evenementenorganisatie Circle Assist. Het NK zal worden gehouden in Hoofddorp.

Het NK Springen blijft naar Mierlo. Het NK Eventing gaat naar Boekelo en het NK Endurance naar Ermelo. Voor het mennen gaat NK vierspan paarden de komende drie jaar naar Breda, het NK Enkel- en Tweespan Paarden en het aangepast Mennen naar Deurne. De ponykampioenschappen voor het mennen gaan naar Giethmen.
Het NK Eventing voor Junioren en Young Riders zal de komende jaren verreden worden in Renswoude.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.