Categoriën

Archief

Persbericht KNHS kadertraining

De KNHS heeft onderstaande persbericht uitgegeven naar aanleiding van onze kadertraining, ik kan niet anders zeggen dan dat ik het er helemaal mee eens ben :-).

Geslaagde kadertraining Aangepast Sporten in Erp
28 juni 2011

kadertraining aangepast sporten 270611 (1)

Gisteren waren zowel Coby als Marlies van Baalen net als andere sportieve toppers Anky van Grunsven, Tineke Bartels en André Cats (NOC*NSF Chef de Mission Paralympics 2012) in Erp actief bij de kadertraining voor het aangepast sporten. Hierbij een leuk artikel van A-kaderlid Gert Bolmer over de geslaagde kadertraining.

“Vandaag was er een kadertraining op het Anky Education Center in Erp. ‘s Ochtends gaf onder meer André Cats, prestatiemanager en chef de mission van Londen 2012 een interactieve presentatie, wat mooie discussies opleverde. Hierbij waren ook Anky, Tineke Bartels en Coby van Baalen aanwezig. ‘s Middags was het tijd voor de training met de paarden door Coby en Marlies van Baalen. We konden trainen in de geïsoleerde binnenbaan, die al net zo mooi was als de rest van het complex, zodat we met deze temperaturen niet in de volle zon buiten hoefden te rijden. Vorman liet zich ondanks de warmte goed rijden en met Marlies hebben we gewerkt aan een aantal onderdelen uit de proef waar we in Mulhouse nog wat hebben laten liggen. De keertwendingen gingen nu zoals eigenlijk altijd weer prima, hopelijk kunnen we dat de volgende keer ook weer in de wedstrijdring laten zien. Wat mij betreft was het een geslaagde training, die volgende week maandag een vervolg krijgt in Kootwijk. Wat niet onvermeld mag blijven is dat Anky, Sjef, Coby en Marlies zich belangeloos hebben ingezet voor deze dag en de geweldige accommodatie werd gratis ter beschikking gesteld, waarvoor uiteraard ontzettend veel dank.”

Coby en Marlies willen bij deze ook Anky en Sjef heel hartelijk bedanken voor hun gastvrijheid. Voor een ontvangst op DVB is de kantine veel te klein, het gebruik van deze prachtige nieuwe locatie was super!

Bronvermelding: www.dressuurstalvanbaalen.nl
Foto: Natascha Meijer (vlnr: trainster Coby van Baalen, Demi Vermeulen, Tessa Baaijens- de Vrie, bondscoach Jeanette Wolfs, Ellen van den Berg, Frank Hosmar, Gert Bolmer, trainster Marlies van Baalen)

Het is niet meer mogelijk om te reageren.