Categoriën

Archief

Goede kadertraining

[Not a valid template]Vandaag was er een kadertraining op het Anky Education Center in Erp. ‘s Ochtends gaf onder meer André Cats, prestatiemanager en chef de mission van Londen 2012 een interactieve presentatie, wat mooie discussies opleverde. Hierbij waren ook Anky, Tineke Bartels en Coby van Baalen aanwezig. ‘s Middags was het tijd voor de training met de paarden door Coby en Marlies van Baalen. We konden trainen in de geïsoleerde binnenbaan, die al net zo mooi was als de rest van het complex, zodat we met deze temperaturen niet in de volle zon buiten hoefden te rijden. Vorman liet zich ondanks de warmte goed rijden en met Marlies hebben we gewerkt aan een aantal onderdelen uit de proef waar we in Mulhouse nog wat hebben laten liggen. De keertwendingen gingen nu zoals eigenlijk altijd weer prima, hopelijk kunnen we dat de volgende keer ook weer in de wedstrijdring laten zien. Wat mij betreft was het een geslaagde training, die volgende week maandag een vervolg krijgt in Kootwijk. Wat niet onvermeld mag blijven is dat Anky, Sjef, Coby en Marlies zich belangeloos hebben ingezet voor deze dag en de geweldige accommodatie werd gratis ter beschikking gesteld, waarvoor uiteraard ontzettend veel dank.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.