Categoriën

Archief

Voorzichtig positief nieuws

Gisteren is de osteopaat langsgeweest om zowel Triumph als Vorman te bekijken. Deze afspraak was al gepland, maar kwam na de ellende met Trump natuurlijk helemaal als geroepen. Op dit moment lijkt het erop dat er niet echt iets kapot is, dus geen spierscheuring of dergelijke. Daarnaast lijkt de zwelling vooral vocht te zijn en geen bloeduitstorting, dit heeft als voordeel dat er dan misschien geen drain geplaatst hoeft te worden. Natuurlijk moet die zwelling wel nog steeds weg. De behandeling door de osteopaat helpt wat dat betreft om het lichaam zo goed mogelijk alle afvalstoffen af te kunnen laten voeren. Nu is het vooral zaak Trump zoveel mogelijk te laten bewegen, zonder dat hij hierbij te enthousiast wordt. Eindelijk dus wat positief nieuws, en we gaan volop verder om hem er weer zo snel maar vooral goed mogelijk bovenop te laten komen.

Met Vorman was alles ondanks het gekwakkel van de laatste tijd in orde, en zij mocht dus weer binnen vijf minuten terug de paddock in. Vanaf vandaag pakken we haar weer op richting de kadertrainingen van volgende week en de week daarna.

2 reacties aanVoorzichtig positief nieuws

  • Wilma

    Pff, toch nog een beetje positief nieuws van Trumph. Gelukkig maar. Hopelijk dat hij snel hersteld en weer kan laten zien dat alles goed is. We zullen blijven duimen, Gert!!
    Groetjes,
    Wilma

  • Nou dat klinkt best goed Gert! Hopen dat het zich met Trump zo voortzet en Vorman is gewoon fijn in orde.

    Tot maandag! Natascha