Categoriƫn

Archief

Weer veel werk verzet

[Not a valid template] [Not a valid template]Dit weekend is er net als vorige week weer veel werk verzet op het nieuwe complex van Miranka en Victor. Ook dit keer waren Bart van Geenen en mijn vader weer van de partij om te helpen. Helaas hebben we geen foto’s gemaakt van hoe het was, want er is nogal wat veranderd. De stapmolen waar vorig weekend mee was begonnen is nu helemaal klaar, waardoor deze vandaag in gebruik kon worden genomen. Ook de buitenbak is klaar, de omheining is gezet en de drainage zit in de grond. Verder is de omheining voor de longeercirkel geplaatst, zodat deze ook snel gebruikt kan gaan worden. Het terrein om de gebouwen heen is tegelijkertijd verder bestraat zodat wanneer het weer slechter wordt de paarden niet door de modder naar de stapmolen of longeercirkel hoeven. Foto’s van het nieuwe buitenterrein volgen…

Het is niet meer mogelijk om te reageren.