Categoriën

Archief

Persbericht KNHS afzegging EK

De KNHS heeft inmiddels een persbericht geplaatst over mijn noodgedwongen afzegging voor het EK:

Gert Bolmer niet naar EK Moorsele

30 augustus 2011

Gert Bolmer

Ermelo (KNHS) – Gert Bolmer (Den Ham) heeft vandaag om medische redenen af moeten zien van deelname aan het EK Dressuur Aangepast Sporten, wat gehouden wordt in Moorsele aankomend weekend van 1 t/m 4 september. Bolmer wordt vervangen door de 16-jarige Demi Vermeulen met het paard Chiara H.

De Nederlandse selectie bestaat nu uit Tessa Baaijens–van de Vrie (Grade III) (Goes) met Riana (v. Darlington), Frank Hosmar (grade IV) (Haarle gem Hellendoorn) met Tiesto (v. Jazz), Petra van de Sande (grade II) (’s-Gravenhage) met Valencia Z (v. Dream of Glory), Sanne Voets (grade III) (Berghem) met Vedet PB (v. Florestan I) en Demi Vermeulen (grade II) (Zevenaar) met Chiara H (v. Compliment).
Naast bondscoach Jeannette Wolfs (Berkel-Enschot) bestaat de teambegeleiding uit teamveterinair Brenda Hoogelander (Oirschot) en teammanager Adrianne van Waardenberg-Nooren (Bussum).

Het programma en deelnemerslijsten zijn te vinden via de website van de organisatie: www.quadrille.bz.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.