Categoriƫn

Archief

Vette streep door EK

Het was misschien al wel opgevallen dat het erg rustig was met de nieuwsberichten in de aanloop naar de EK, en dat heeft helaas een goede reden. Wat op een simpele buikgriep leek blijkt toch wat meer voeten in de aarde te hebben waardoor ik op ben genomen in het ziekenhuis, en van daaruit plaats ik nu ook dit bericht. Na de opname had ik nog steeds goede hoop om alsnog te kunnen starten op het EK, maar die hoop werd vandaag definitief de grond in geboord. Na de bekendmaking van het team was ik juist erg blij om met twee paarden geselecteerd te zijn zodat het wel heel raar moest gaan zou ik niet kunnen starten, en dan gebeurd dit. Is het een keer geen ellende met de paarden mag ik zelf niet. Als het maar 10% had gekund was ik er 300% voor gegaan maar die kans heb ik helaas niet gekregen.

Vorman liep de afgelopen tijd erg goed, ik denk alweer beter als tijdens de laatste wedstrijd in Meerdonk. Hopelijk kunnen we dat volgende maand tijdens de internationale wedstrijd in Prinsenbeek alsnog laten zien. Voor dit moment zit er niets anders op dan het Nederlandse team ontzettend veel succes te wensen in Moorsele, en ik hoop snel weer van de partij te zijn.

25 reacties aanVette streep door EK