Categoriƫn

Archief

Gespot tijdens Jumping Amsterdam

[Not a valid template]Bij het lezen van ‘De Hoefslag’ van deze week kwam ik mezelf onverwacht op een andere manier tegen dan gebruikelijk. In de ‘Entre nous’ rubriek staat bijgaande foto, ongemerkt gemaakt door Remco Veurink. Voor de meesten waarschijnlijk niet helemaal nieuw, na de wereldruiterspelen stond dit artikel al in de PaardEnSport. Meestal lukt het op een eendaagse wedstrijd niet om zelf foto’s te maken, en blijft het toestel nadat ik hem heb ingesteld in handen van mijn moeder om foto’s van mijn eigen rijden te maken, die vervolgens weer op deze site te zien zijn.

Tijdens de meeste indoorwedstrijden is de hoeveelheid licht vaak een probleem, het was dan ook zonde om geen gebruik te maken van deze gelegenheid. Mede op speciaal verzoek heb ik daarom tussen mijn eigen proef en de prijsuitreiking in nog even snel de camera tevoorschijn gehaald. Zo zijn er inmiddels heel wat foto’s terecht gekomen bij ruiters/amazones uit binnen- en buitenland. Nadeel is alleen dat het uitzoeken en bewerken zo ontzettend veel tijd kost, en daar had ik toch al niet heel veel van over. Toch blijft het veel te leuk om te doen, dus ik hoop er komend seizoen meer dan ooit te maken. Dan zit het op sportief gebied waarschijnlijk ook wel snor.

4 reacties aanGespot tijdens Jumping Amsterdam

  • ed kerkhofs

    Gert, Profitiat met je vaders zestigste verjaardag, op naar nog vele jaren en niet te vergeten een spannend sportief jaar met jou wij de fam. Kerkhofs duimen voor je.

    gr. Ed Kerkhofs

  • Annelies

    En we zijn altijd erg blij als je ff tijd hebt om de camera ter hand te nemen! Bedankt ook nu maar weer he?! Groetjes, Annelies