Categoriën

Archief

Theoretische kadertraining bij Academy Bartels

[Not a valid template]Vanwege het Rhino virus mochten er geen paarden mee naar Academy Bartels, en dus werd het tweedaagse programma terug gebracht tot een middag theorie. De dames van ‘BeWith Coaching‘ gaven wederom een interessante lezing, dit keer over het zgn. sociaal panorama en hoe je dat kunt gebruiken om beter te funtioneren als team.
Technisch directeur van de KNHS Maarten van der Heijden was ook aanwezig om onder meer uit te leggen hoe de financiering van de topsport in Nederland richting Rio de Janeiro gaat veranderen. Er gaat in de toekomst meer geld naar de meest succesvolle Olympische en Paralympische disciplines, en daar kan onze sport ook van profiteren. Medailles in Londen zijn ook in dat opzicht dus zeer welkom.
Daarna was het de beurt aan diëtiste Elly Kaldenberg voor een presentatie over sportvoeding, en de dag werd afgesloten door hoefsmid Roy de Bieman met een interactieve presentatie over hoefverzorging en hoefbeslag.
Het blijft ontzettend zonde dat de paarden thuis moesten blijven, maar de KNHS is er met de nodige flexibiliteit van de sprekers wel in geslaagd om er alsnog een informatieve middag van te maken.

(Foto: Academy Bartels)

Het is niet meer mogelijk om te reageren.