Categoriën

Archief

Kadertraining bij Academy Bartels ‘afgelast’

Nadat vanmiddag de KNHS al adviseerde alle wedstrijden voor het komende weekend af te gelasten vanwege het Rhino virus, kregen alle kaderleden even later bericht dat ook de geplande training bij Academy Bartels van komende maandag en dinsdag grotendeels komt te vervallen. Er wordt in Hooge Mierde nu een aangepast programma van één georganiseerd zonder paarden. Ontzettend zonde natuurlijk, de trainingen op de Academy zijn altijd erg leuk en leerzaam, ook dit jaar was er naast de trainingen met de paarden weer een mooi programma omheen gemaakt. Daarnaast was het voor mijzelf een hele mooie oefening geweest, maar daarover later meer.

De gezondheid van de paarden gaat uiteraard boven alles, en hoe vervelend ook is dit gezien de omstandigheden de enige juiste beslissing. Hopelijk valt er een herkansing te organiseren, maar ik kan me zo voorstellen dat dat niet eenvoudig zal zijn.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.