Categoriën

Archief

Met steun van DVB Foundation naar Moorsele

[Not a valid template]Volgende week staat er eindelijk weer een internationale wedstrijd op het programma, we reizen net als bijna ieder jaar af naar het Belgische Moorsele. Voor mij de eerste officiële internationale wedstrijd sinds Mulhouse in juni vorig jaar. Het moge duidelijk zijn dat ik er erg veel zin in heb om weer de wedstrijdring binnen te rijden, en het is daarnaast geen overbodige luxe als voorbereiding op de eerste observatiewedstrijd in Mannheim begin mei. Het is de bedoeling om met twee paarden aan de start te verschijnen, het wordt dus een drukke maar ook kostbare wedstrijd, maar gelukkig wordt ik hier in ondersteund door de DVB Foundation. Afgelopen jaar kreeg ik het geweldige aanbod om een nieuwe kür op muziek te laten maken, met daarnaast de financiële ruimte om deze kür in de aanloop naar Londen ook op internationale wedstrijden uit te proberen en te laten beoordelen door de juryleden. Mocht het nodig zijn kunnen we dan nog wat aanpassen om uiteindelijk met de best mogelijke kür de observatiewedstrijden en hopelijk natuurlijk ook de Paralympics te rijden.

Vorig jaar werd er met hulp van Charles Monterie voor het EK in recordtempo een nieuwe kür gemaakt voor Vorman, maar zoals bekend ging dat EK aan mijn neus voorbij. Wat dat betreft hoop ik volgende week zondag eindelijk het resultaat te kunnen laten zien. Hoe dan ook ben ik ontzettend blij met de ondersteuning van de DVB Foundation, zonder de foundation had ik me nooit op deze voor kunnen bereiden op dit belangrijke seizoen.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.